Rating: 4 sterren
4 stemmen

We zijn zeer tevreden. Ik kan nu al de thermostaat uitlezen en zien dat deze minder vaak aanslaat dan een week geleden ondanks dat het dit weekend kouder was.

Ook blijft de vloer in de avond een stuk warmer dan de week ervoor toen ik elke dag de temperatuur op de vloer heb gemeten!

Vriendelijke groet,

Vincent Riebroek  Rheden


Dag Gabriëlla,

 

In de bijlage tref je mijn recensie/feedback aan over de door Opjobzon uitgevoerde werkzaamheden. Nog altijd heb ik een tevreden gevoel over de isolatie-werkzaamheden, die Sandor en Tommy hebben uitgevoerd. 

Ook het contact heb ik als plezierig ervaren.

 

Met vriendelijke groet,

 

Ton Hengeveld

Warnsveld


Beste Sandor,

Nog even een berichtje om je te laten weten dat het klimaat in de woonkamer aanmerkelijk is verbeterd sinds vrijdag. Het is nu gewoon comfortabel in de woonkamer terwijl het in het “pre-Tonzontijdperk” nooit echt warm te krijgen was! Nogmaals dank!

Met vriendelijke groet,
I. J.  Gorssel


Goedemorgen Gabriella

De factuur is zojuist betaald.
Bedankt voor de prettige samenwerking.  De mannen hebben mooi werk geleverd.
Vriendelijk, duidelijk en compleet!  Helemaal top !!

Met vr. groeten,

Luuc & Esther Teuben
Hattem


Naar aanleiding van isolatieactie van de gemeente besloot ik de

vloer(thermokussens) en bodem(folie) van mijn huis te isoleren. Na contact met het door de gemeente genoemde isolatiebedrijf hield ik een zeer

ontevreden gevoel over de door hun te hanteren werkwijze: globale voorinspectie, waarna aanbrengen spuitwerk en kunststofkorrels.

Luisterend naar mijn intuïtie nam ik contact op met Tonzon, die mij in

contact bracht met Opjobzon in Apeldoorn. De medewerkers van dit bedrijf leverden een topprestatie. Zij kwamen hun gemaakte afspraken (dag,

tijdstip, resultaat) stipt na, dachten mee in oplossingen, werkten nauwkeurig, gaven indien nodig uitleg, en binnen een maand na het eerste contact was de isolatie gerealiseerd. Zelfs het Tonzon-certificaat lag binnen een week in de brievenbus.

Enne ….. het uiteindelijke resultaat van de isolatie-actie was binnen een week reeds waarneembaar: in de woonkamer werd het merkbaar behaaglijker!

Ton Hengeveld

8 maart 2021


Wij hebben voor Tonzon gekozen omdat onze kruipruimte wat vochtig is en

een gespoten PUR achtige isolatie dan geen goede oplossing is.

We merken nu al, na enkele dagen, dat de ruimte droger aan het worden is

dankzij het dampscherm op de bodem.

 

Onze kontakten per e-mail verliepen snel en probleemloos en jullie

vrijblijvende adviezen en tips hebben wij als prettig ervaren.

Ook omdat het montageteam ons wees op enkele andere problemen in de

kruipruimte, zeer attent.

Dat jullie de uitvoerdersverklaring voor de subsidieaanvraag met een

aantal foto's toesturen is uitermate prettig, nu hoef ik zelf niet meer

onder de vloer.

 

Bedankt voor een snelle en vakkundige uitvoering van de werkzaamheden.

Met vriendelijke groet, 

 

Wim Vulgers uit Twello


We zijn zeer tevreden over het plaatsen van de Tonzon vloerisolatie bij Opjobzon. Prettig contact, correcte en nette werkwijze door deskundig personeel, dus kunnen wij dit zeer aanbevelen.
Fam. Haket.


Beste Gabriella,


Wij wilden iets doen aan onze koude huiskamervloer. Volgens isolatiefolders zou vloerisolatie een uitkomst zijn.Tonzon vloerisolatie scoort goed. Vraag; Blijft deze toegankelijk voor toekomstige zaken in de kruipruimte?Contact opgenomen met Tonzon. Zij bevestigde dat met hun isolatietechniek de kruipruimte toegankelijk bleef.Gevraagd om informatiemateriaal met kosten overzicht en graag een afspraak voor vrijblijvende inspectie en advies.Op dezelfde dag kon een afspraak gemaakt worden. Twee weken later belde Sandor Bartman van opjobzon.com aan.Hij vertelde precies wat er ging gebeuren (bodemfolie en Thermokussens) en na kruipruimte inspectie kon hij een prijsopgave geven.Ook konden wij direct bij hem een datum afspreken voor uitvoering.De uitvoering verliep prettig. Zij werkten schoon en veilig. Na afloop kregen wij foto's van de kruipruimte met isolatiemateriaal.Ondertekenen van het opleveringsformulier is belangrijk voor het verkrijgen van het echtheids-en garantiecertificaat van Tonzon. Welk cijfer. Proces; 9 : Klantvriendelijkheid: 10 . Wij voelden ons volledig ontzorgd.


met vriendelijke groet,
Alderik Cornelisse